Chop Chop
April 3, 2019
Navas de Tolosa
April 1, 2019

Maple & WEB3



The story

This corporate office design was part of a bigger strategy for the client, which included rebranding, new websites and more. Located in a new high-rise in the metropolitan area of Tel-Aviv, the original 600sqm space had only rough concrete floors, exposed columns and very basic installations.

Working with the multidisciplinary design studio PRAKTIK, I was responsible for interior design and planning as we developed the look & feel of the offices.

The solution

The office design combined open spaces, small private offices and executive offices as well as formal and informal meeting rooms, a lounge area and a cafeteria. All spaces, both public and private, were transparent thanks to aluminum-framed glass partition walls.

We implemented the client’s new brand identity in details throughout the new offices, giving it high but unobtrusive visibility in strategic locations.

Location: Tel-Aviv, Israel
Year: 2014
Size: 600sqm
Client: Maple & WEB3
In collaboration with: Studio PRAKTIK
Photographer: Peled studios